groepen
Onze school
Nieuws

MAAND ARCHIEF

Groep 1-2b

Welkom op de pagina van groep 1-2b!

Welkom iedereen!  Wij zijn een gezellige kleutergroep van 18 super leuke kinderen en twee (hele lieve 😉 ) juffen.  Er komen elke periode weer nieuwe kinderen instromen.  Juf Stephanie Geldof is er altijd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en juf Jacqueline van Oostrum is er op woensdag en donderdag.

Hoe ziet onze dag eruit? Wij starten de dag altijd met een inloopmoment.  Dan gaan we aan het werk aan een tafeltje.  Mama’s en papa’s mogen even mee naar binnen om te kijken en te helpen. Daarna gaan ze naar hun werk en gaan wij ook aan het werk! 🙂

Na de inloop en een kringmoment gaan we PLANNEN!! Plannen is het leukste wat we doen op school.  We gaan dan op een planbord kiezen waar we gaan spelen of werken.  Dit kan in de klas maar ook in de speelzaal of op de gang. Op de gang hebben we zelfs een REUZE KEUZE bord.  

In de gang hebben we ook altijd een Thinking 4 Learning-hoek.  Een hoek in het thema.  Ons eerste thema is ‘familie’.  We hebben nu een fotoshop hoek waar families en gezinnen de mooiste familieportretten kunnen maken.  

Benieuwd wat voor hoek er de volgende keer weer is?  Kijk dan af en toe eens op deze pagina voor een nieuwe update met nieuwe verhalen en foto’s!  😉

Groetjes van de kinderen van groep 1 / 2 b en de juffen!